Currently reading #3

eleanor en park

Op het moment ben ik bezig met Eleanor & Park van Rainbow Rowell. Zowel het boek als de schrijfster zijn de ontzettend gehyped! Dit is het eerste boek wat ik van haar lees en het bevalt me tot nu toe erg. Ik zit op ongeveer 70 procent van het boek. Het verhaal en de personages zijn erg realistisch! Wel heb ik wat moeite met het tempo van het verhaal maar daar hoor meer over in mijn recensie nadat ik het boek heb uitgelezen. Wel wou ik graag een quote met jullie delen die ik erg mooi vind en een deel van het verhaal goed weergeeft:

What are the chances you’d ever meet someone like that? he wondered. Someone you could love forever, someone who would forever love you back? And what did you do when that person was born half a world away? The math seemed impossible.

Voor de mensen die nog niet weten waar het boek over gaat:

Dit intrigerende boek vertelt het verhaal van de twee buitenbeentjes Eleanor en Park, tijdens één schooljaar in 1986. Ze delen hun passie voor stripboeken en muziek. Ze zijn slim genoeg om te weten dat een eerste liefde bijna nooit standhoudt, maar ook dapper en wanhopig genoeg om het te proberen. (Goodreads)

Wat zijn jullie op het moment aan het lezen?

4 gedachten over “Currently reading #3

Plaats een reactie