Mini bookhaul #Nederland

Jaaaaaa, ik ben na vijf maanden weer veilig terug op Nederlandse bodem. In de afgelopen maanden heb ik een paar boeken verzamelt die ik nu pas voor het eerst zie. En die wou ik jullie natuurlijk niet onthouden!!!

unnamed

Inside HBO’s Game of Thrones season 3 and 4 was in de aanbieding bij Bol.com en ik had nog een kortingsbon liggen. Daarnaast vond ik dit boek over seizoen 1 en 2 echt super mooi. Ik weet nu al bijna zeker dat dit boek mij niet gaat tegenvallen.
Ook Het Nachtcircus kocht ik op Bol.com voor maar 6 euro! Ik heb het boek al eens gelezen maar het is echt een schitterend boek die ik graag in mijn kast wou hebben staan! Een heel bijzonder boek en ik ben benieuwd als ik het voor de tweede keer lees of ik het dan iets meer snap 😉

I’ll give you the sun kocht ik via facebook over. Ik heb over dit boek al veel gehoord en nu heb ik hem in een super mooie editie. Ik heb een zwak voor hardcovers.
Walking Disaster kocht ik ook via facebook over. Deel één, Beautiful Disaster, heb ik al in de kast staan en vond ik erg vermakelijk.

En dan hebben we nog The Gospel of Loki. Dit boek kocht ik vorige week op het vliegveld. Ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek. Niet alleen omdat ik een zwak voor Loki in de film Thor heb, maar ook omdat ik nieuwsgierig ben naar de Noorse mythologie.

Dan zijn er nog twee boeken die niet op de foto staan. Ik won namelijk ook twee boeken:
Helden van Olympus: Het Bloed van Olympus – Rick Riordan
Seeker – Arwen Elys Dayton

Ik heb deze zomer in ieder geval genoeg te lezen 😉

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s